Kennel Unstoppable

Kennel Unstoppable

Super resultat på växjö!

BlandatPosted by Kennel Unstoppable Wed, November 05, 2014 10:14:49
I allhelgona helgen så åkte vi ett gäng tjejer till växjö för att delta på hundutställning. Vi hade en otroligt mysig och lyckosam helg!

Rut (Kingsize Fawn Unstoppable LaRocca) började med att vinna öppenklassen för tikarna och det var 22 anmälda dit. Elin (hennes fodervärd) visade henne till perfektion och jag har nog aldrig haft så hög puls tidigare. Hjärtat slog så hårt! Men hon vann och vi blev så glada. Att hon sen vann och blev bästa tik blev ju verkligen grädde på moset. Hennes andra cert och första cacib. Kul att se hur Rut har utvecklats och mognat i kroppen speciellt efter sin valpkull!

Ola (Unstoppable Skys The Limit) placerade sig som 3 i öppenklassen för hanar och fick ck. Det var 8 anmälda i den klassen så jag känner mig nöjd med det.

Dagen efter var det dags för Madame (Alaqadar Courtesan) att för första gången på en större utställning äntra ringen. hon gjorde det så himla bra och blev BIR-valp. Domaren skrev så fin kritik bland annat om hennes rörelser, (spänstiga härliga rörelser som man inte ser så ofta idag!)

Trötta och nöjda åkte vi sedan och lämnade Stina vid tåget så hon kunde åka hem till Ö-vik och vi begav oss till båten...

Tack så jättemycket Britten för att vi fick komma och bo i ert hus. Det var verkligen toppenbra!

Tack till hela Team Pom-Pom för härligt sällskap och många skratt så vi kan fortsätta att äta onyttigt (eller hur var de nu ;-)

Dutchess valpar växer så det knakar! Har idag börjat med smakportioner till dem. Dutchess har varit till veterinär 2 ggr nu för att få kalk då vi har misstänkt kalkbrist. Hon blir mycket piggare efter lite dropp, därför väljer vi nu att börja stödmata valparna så hon ska få lite avlastning. Hon är ju en toppenmamma som verkligen tar han om sina valpar på alla sätt och vis, nu hjälper vi henne så att hon också ska må bra!

Det är några valpar som redan är tingade. en tik ska stanna i kenneln men bo hos Anna med familj (dom som har Dora) de känns tryggt och skönt. Så en hanvalp och en tikvalp finns kvar. skicka mig ett mail eller slå en signal om du är intresserad!