Kennel Unstoppable

Kennel Unstoppable

Snart valpar!

BlandatPosted by Kennel Unstoppable Tue, October 07, 2014 09:47:32
Nu är dutchess så tjock att de ser ut som att hon ska spricka! Tror nog det är ganska många valpar i hennes magesmiley Dom kommer om ca 1,5 vecka så nu går dagarna långsamt! Det ska bli så spännande att se vad de blir, tikar, hanar och blir dom svarta? Hoppas de=)

Vittra blev klar eftersökhund i söndags så nu har vi eftersökshundar för trafikskadat vilt här hemma! Hon är även friröntgad på höfter och armbågarsmiley Micke håller på med jaktträning och vi har anmält henne till växjö så på vittra fronten händer de en del=)

Madame är en skön brutta som har anpassat sig fantastiskt bra till livet i sverige och hos oss! Hon tar livet med en klakspark och gör de hon känner för! Mycket stabil i alla situationer och äter som en häst=) Älskar den hunden. Hon ska premiärställas nu på lördag på en inoff som blir superträning inför växjö då det blir på riktigt!

Ola får också följa med till Växjö, som sällskap i mopsringen har han Dora som kommer med sin fodervärd och Rutan som kommer med sin fodervärd!

Till växjö åker hela Team PomPom så tror vi kommer att ha supertrevligt! Längtar såsmiley

Jag har anmält mig till en anatomikurs för Gerard O´shea som är om en och en halv vecka ska bli mkt intressant! Ne nu är det dags för en promenad i höstrusket!